hverdag

mattetentamen
Hella!

I dag har jeg brukt dagen til å øve til musikkfremføring med Benedikte og Ragnhild, øve til mattetentamen både alene og med Lotte også har jeg vært utee (i mens jeg gjorde matte da..). Og nå skal jeg fanden men gjøre enda mere matte i mens jeg spiser sjokolade og ser på hotel cæsar, thug life altså. Har du noen tentamener igjen eller har du hatt alle? Om du har tentamen.

Collage


Noen nye og gamle bilder! Alle er tatt med nikon D5100 :) Synes? Kram, Lina. HEISANN NÅ ER VI I JUNI! 

It's june tomorrow
Ny kjole. juni i morgen. snart sommer. meldt bedre vær. capri sonne. pizza. i dag har vært en relativt god dag. gjort i dag?isfkdjglnspognfdlj

Saklig overskrift. Som sagt var jeg på reise i helga, og jeg kom hjem på mandagskvelden. Fra og med mandag og til idag har skolen virkelig satte seg som en bom for fritiden min. Sykt stress med tentamen, lekse og fremføringer, MEN det er første juni imorgen og det er jo et godt tegn! Sommer! Føles egentlig ut som aprilmåned nå til tross for at det kun nesten har regnet, snødd og haglet... 

Som jeg også sa skulle jeg ta masse bilder og det gjorde jeg, bare at dette ble omtrent det eneste vellykka bildet. Vet ikke om det ble så vellykka uansett, det var pissregn, vind og lyn og torden hele helga og alle mine planer for å dra på tur med kameraet gikk rett vest. Jaja, synes om bildet? Kram, Lina.

torsdager er kjedelige

Hella!

I dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting annet enn å sove og spise. Som dere kanskje vet var jeg i oslo i går, og så justin bieber!!!! Og det var faktisk helt fantastisk, perfekt og ja you name it. Men i dag har jeg deppa for at jeg vil oppleve det igjen wæ ta meg tilbake. 

er ikke helt sikker på hvorfor jeg blogger nå når jeg ikke har noen ting fornuftig å si, kanskje bare for å vise dere at den ene fingeren min spiser den andre? mjau 


 

ROOOSAwææ syntes?

instagram
Grilling, soling, musikk, spising, byturer, venner, skogsturer og blåsing av såpebobler har jeg brukt tiden min på i det siste. Nå som godværet er kommet burde det virkelig nytes for det er ganske så skjeldent at drittværbodø har slikt vær! Nå til helgen reiser jeg vekk og får mest sannsynlig ikke internettilgang :( Men frykt ikke, jeg tar med kamera så det blir full bloggings etter helga!

Synes om bildene? Hva har du gjort i det siste? Godnatt, kram Lina.

sommerdag
Hella!

I dag hadde vi som sagt nynorsk tentamen, og det gikk en mellomting mellom helt forferdelig og ok. Noe som gjorde dagen mye bedre er at det er sol og varmt i dag! Håper det holder seg leengee. Så etter tentamen dro jeg og noen av jentene til Amalie og lagde smoothie.  Vært ute i finværet i dag?


wreck this journalHella!

I dag har jeg sovet, øvd litt på ny-norsk tentamen vi har i morgen(!!!!!!), også har jeg ødelagt boka mi litt. Haha, det høres faktisk helt sykrt rart ut. gjort i dag? Forresten- dere har lov å kommentere, vi biter ikke. ikke så hardt i allefall.

obey caps

fikk faktisk ingen bra bilder.Hella!

I går kom endelig capsen min, og eg elskar den. Den er liksom bare så rød og.. perfekt. Ellers har vi vært elendige på å blogge i det siste, så ja. syntes om capsen?


 

Back to the 50's


WÆÆÆÆ elsker den nye jakka mi og hodebandet! Loooveloooveloove. Anyways, har gitt fra meg utrolig lite livstegn og det er rett og slett fordi dagene mine er så kjedelige at det virkelig ikke er noen ting å blogge om. Excuses. Jaja, nå som det nærmer seg sommer med stormskritt med hagel og regn blir det nok mer å snakke om! Eller kanskje ikke. VI BLOGGES! Kram, Lina. 

tuesday


Hella!

I dag har jeg vært i byen med Vilde, jeg kjøpte bare en bluse og <3mat<3. Ellers skal jeg på jobb snart, så tror jeg jeg skal farge håret mere rosa i tuppene. Haha, har egentlig ingenting å blogge om, men føler meg litt nødt, egentlig. gjort i dag?

Fint vær

Hella!

I dag har det vært temmelig fint vær her i bodø, til en forandring. Men, jeg tror det har gått bort nå da, æsj, blir jo aldri sommer i nordland. Ellers skal jeg på jobb litt senere, og siden jeg er så trøtt i dag skal jeg sove tror jeg. Syntes om bildene?  puuuuuusssss, mariaForever
Wolfgang Gartner Feat. WIll.I.Am - Forever. Puss och kram Lina, Maria og Theaaaa.

 

saturday
Heeeellla!

Foreløbig i dag har jeg ikke gjort en dritt, jeg har dusja, spist og vært på pc'en. spennende liv sa du? Veldig. Skulle egentlig på tivoli med Benedikte, men vi droppa det pga det er dritkaldt og snø ute.. Ellers skal jeg mest sannynlig overnatte hos Teha med Linsa i dag, hva skal du i dag?

Idyll


Milkshake, jordbær, sol, kakao, sjøluft, oter og en god venn, aaah sommer! Sjekk ut Theuuuus her. Synes? Kram, Lina.

it's friday, friday


Hella!

Så langt har fredagen gått til å vær med Vilde og Amalie, vi har spist jordbær med hvit & brun sjokolade, nam! Så har vi bare slappet av og tatt bilder. Hva har du gjort/skal du gjøre i dag? Puuss, maria.
Love'em
!!!! H&M 299,- Synes? Kram, Lina. GOD HELG!

ikke fullt så bra torsdag

Hella!

I dag var vi på tinestafetten på skolen, det regnet, var kaldt og vi kom på femte plass..dritt. Og nå må jeg sette meg ned å øve til prøve i morgen, blææ. Ha en fiin torsdag! pusss, maria. 


Noen spurte hvilken farge jeg har på hååret forresten- det er lilla!
 

city nord


Hella!

Etter skolen dro jeg til city nord med trine, koselig! kjøpte bare en fjernkontroll til kamera og noe sminkegreier, ellers er jeg sykt trøtt i dag. hva har du gjort i dag? pussss, maria

Fruitsalad


Spiste denne herligheten igår etter en lang tur på Keiservarden! Numnum, hva gjorde du igår? Kraaaam, Lina.